Menu

Welk chocolade tussendoortje past het beste bij jou?

We zijn allemaal dol op chocolade, maar welk tussendoortje past het beste bij jou?

Steenbok 22 december – 19 januari
Als Steenbok ben je niet zo moeilijk en houd je het liever bij de wat simpelere traktaties. Een heerlijke chocolate chip cookie is precies waar jij naar verlangt. Net zoals het chocoladekoekje dat je nooit in de steek zal laten, is een Steenbok er ook altijd voor zijn vrienden en familie wanneer je hem of haar nodig hebt.

Waterman 20 januari – 18 februari
De waterman houdt van spontaniteit en verrassingen en volgens een legende is de toffee per ongeluk uitgevonden. Er ging tijdens het maken van karamel iets mis en ook veel van jouw beste uitvindingen zijn ontstaan toen je experimenteerde en er op magische wijze creaties uitkwamen. De chocoladetoffee matched daarom perfect bij jouw karakter.

Vissen 19 februari – 20 maart
Als Vissen ben je erg ontspannen en rustig, maar diep van binnen ben je erg creatief. Net als de chocoladecake met laagjes heb je niet alles geproefd tot dat je helemaal bij het einde bent gekomen.

Ram 21 maart – 19 april
De ram is altijd lekker druk en wil daarom ook een chocolade tussendoortje die je onderweg mee kunt nemen. Brownies passen daarom perfect bij jouw sterrenbeeld. Ze zijn ideaal om mee te nemen én je kunt ze ook gemakkelijk zelf maken. Voeg je eigen ingrediënten toe en maak ze zo zoet als je zelf wil.

Stier 20 april – 20 mei
De stier houdt van luxe en vindt het niet erg om iets meer geld uit te geven aan een lekker tussendoortje. Je hebt een goede smaak en daar geven wij jou groot gelijk in! Aardbeien gedoopt in chocolade zijn daarom voor jou de perfecte traktatie. Het maakt niet uit of ze in witte, pure of melk chocolade gedoopt zijn, als er maar een verse aardbei onder zit.

Tweelingen 21 mei – 20 juni
Tweelingen weten af en toe niet wat ze willen en daardoor kan de smaak zomaar omslaan. Je hebt het ene moment zin in iets zoets en het andere moment pak je toch liever iets hartigs. Je verbruikt dagelijks ook veel energie, dus daarom is een traktatie die je een boost geeft erg belangrijk. Je bent dan ook dol op chocolademuffins en eet dan ook niets lievers.

Kreeft 21 juni – 22 juli
De kreeft is erg kieskeurig als het om eten gaat. Maar lavacakejes is echt iets waar je geen nee tegen zegt. De warme vloeibare chocolade vulling past bij je gevoelige en warme persoonlijkheid. Het toetje voelt als thuiskomen en het is net alsof je op wolken loopt.

Leeuw 23 juli – 22 augustus
Als Leeuw ben je erg aanwezig en ben je veel bezig met je uiterlijk. Maar je kan ook erg ongeduldig zijn, zeker als het gaat om eten. Chocolade-ijs is jouw life saver, het is alles wat je nodig hebt. Je hebt daarom ook standaard een bak ijs in je vriezer liggen. Zo kun je gelijk ervan genieten en de trek meteen stillen. Geen gedoe, gewoon lekker makkelijk!

Maagd 23 augustus – 22 september
De maagd is niet snel onder de indruk van nieuwe trends en hebt oog voor detail. Je smaak is simpel, maar toch chic. Een simpele luchtige chocolademousse is voor jou de ultieme traktatie en je kan hier enorm van genieten.

Weegschaal 23 september – 22 oktober
De weegschaal houdt van balans, dus ook tussen zoet en zout. De chocolate bark, is een overheerlijke chocoladereep met daarop zoete of hartige toppings. Klinkt geweldig! Je vindt het moeilijk om keuzes te maken, dus als je niet hoeft te kiezen is dan voor jou een win-win situatie.

Schorpioen 23 oktober – 21 november
Als Schorpioen kan je soms wat intens en gecompliceerd over komen. Soms ben je moeilijk te lezen en houd je het liefst afstand. Ondanks deze houding heb je ook een zachte kant. Door je mysterieuze karakter past een pure chocoladecake perfect bij jou. Het brengt je zachte en duistere kanten naar boven.

Boogschutter 22 november – 21 december
De boogschutter is erg avontuurlijk en wil het liefst alles hebben geprobeerd. Zo ook op het gebied van eten. Het kiezen van een favoriete lekkernij is dus ook lastig voor jou. Toch zijn s’mores de beste traktatie voor jou. Met slechts drie ingrediënten heb je deze zo gemaakt én heb je een heerlijke snack op tafel staan.