Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Nieuwe chocoladesmaken van Tony's Chocolonely

Tony’s Chocolonely introduceert twee nieuwe chocoladerepen: puur meringue kers en melk coffee crunch.
Deze twee repen zijn vanaf begin juni te koop bij Marqt, Wereldwinkels, WAAR!, Jamin en alle andere kleinere winkels en ketens die Tony’s vanaf het eerste moment hebben gesteund.

Puur meringue kers

De puur meringue kers is de winnaar van de Limited Edition-verkiezing van vorig jaar. Chocoladeliefhebbers mochten na de introductie van drie tijdelijke repen via Facebook en Twitter kiezen welke reep voor altijd en eeuwig in het Tony’s assortiment opgenomen moest worden. Het was een nek-aan-nek-race maar uiteindelijk gingen de meeste stemmen naar puur meringueKers.

Melk coffee crunch

De melk coffee crunch is de nieuwste reep die uit Tony’s keuken, ontwikkeld door productontwikkelaar Eva Wieleman. Ze gaf de klassieke combinatie chocolade/koffie een nieuwe draai door biologische en fairtrade koffie-nibs te kiezen van de Sidamoboon uit Ethiopië. Gebrande Sidamo-bonen hebben een zoete en fruitige smaak, zijn niet bitter, en de crunchy nibs vormen een contrast met de zachte melkchocolade.

Verantwoorde chocolade

Tony’s Chocolonely koopt zijn cacao rechtsreeks in bij boeren in Ghana en Ivoorkust met wie zij een lange termijnrelatie hebben. Zo weten ze precies waar de cacaobonen vandaan komen. Ook de (biologische en Fairtrade) koffiebonen worden tot coffee crunch verwerkt in een aparte keten. De koffiebonen zijn afkomstig van de Oromia Coffee Farmers Cooperative Union in Ethiopië.
Laatst aangepast opwoensdag, 11 juni 2014 13:56

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.