Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Een chocolade selfie

dit is natuurlijk geen chocolade selfie dit is natuurlijk geen chocolade selfie
In mei is het weer moederdag. Voor wie nog geen cadeautje heeft, is de chocolade selfie in 3D het perfecte idee. Deze hype is sinds kort heel populair.
3D-printers bestaan al een tijdje, maar het blijft wonderbaarlijk hoe zo'n printer een driedimensionaal voorwerp kan maken. Nu is de techniek al zo gevorderd dat er zelfs met eten een 3D-voorwerp kan worden gemaakt. Zo is het maken van een 3D-selfie, een foto van jezelf gemaakt door jezelf, in chocolade helemaal in. Het systeem werkt als volgt: eerst worden er talloze foto's van de klant gemaakt, vanuit alle denkbare hoeken, zodat het uiteindelijke figuurtje ieder haarplukje exact op dezelfde plaats heeft als de klant zelf, daarna wordt er een mal gemaakt in 3D en vervolgens maakt een chocolatier het werk af. De mal wordt opgevuld met chocolade en zodra die hard is geworden kan de mal worden verwijderd, net als bij een praline. De chocoladeweerspiegeling van jezelf is het resultaat van een samenwerking tussen de met awards overladen Britse chocolatier Rococo Chocolates en iMakr, een Britse 3D-printing firma. Het concept wordt momenteel aan het grote publiek voorgesteld op de Harvey Nichols's food hall in Londen. Je kan zes figuurtjes van jezelf laten maken voor 'amper' 99 Britse pond. Wil je nog verder gaan en je gehele lichaam in chocolade laten namaken? Dan kost je dat zo'n 1.000 Britse pond.
Laatst aangepast opmaandag, 14 april 2014 20:48

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.