Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Magnum bestaat 25 jaar

Magnum bestaat 25 jaar. Hiervoor heeft de Britse ontwerper Henry Holland een jurk ontworpen die werd geïnspireerd op dit beroemde ijsje.
Henry Holland liet zich inspireren door de chocolade van het ijsje: "Ik had nog nooit eerder met de kleur bruin gewerkt, maar de stijl van de jurk is volledig in lijn met mijn gebruikelijke esthetiek. Ik had de mogelijkheid om uitgebreid met versieringen te werken, wat erg leuk was". Het ontwerp resulteerde in een meisjesachtige sixtiesjurkj, met bruine sequins en een kraagje als afwerking. In totaal is de jurk ruim 6.000 euro waard.

Eetbare jurk

Een team chocolatiers heeft de jurk in echte chocolade uitgevoerd. Met de hoeveelheid chocolade dat in de jurk is gestopt zouden 833 Magnums gemaakt kunnen worden.
Laatst aangepast opmaandag, 14 juli 2014 20:48

Media

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.