Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Win een paasei van 2 meter hoog

Win een paasei van 2 meter hoog in Gardaland Win een paasei van 2 meter hoog in Gardaland (c) Gardaland
Bij een prijsvraag tijdens het evenement Eurochocolate in het Italiaanse Gardaland maken deelnemers kans op een chocolade paasei van 2 meter hoog.
De eerste 2 weken van april staan bij Gardaland in het teken van chocolade. Na het succes van de vorige edities organiseert het Italiaanse pretpark weer het evenement Eurochocolate, een groot internationaal festival dat in het teken staat van chocolade.

Exclusieve chocola

Bezoekers kunnen tijdens Eurochocolate allerlei spelletjes spelen en daarmee chocolade lekkernijen winnen. Er is een Chocobowling, waarbij de pins van chocolade zijn. Bij het spel Mani in alto questa è una pralina – Handen omhoog, dit is een praline – duelleren gasten om de lekkerste chocolaatjes. Tijdens het zoete evenement van 1 tot en met 13 april zijn er in Gardaland ook allerlei exclusieve chocolade traktaties te koop.
Laatst aangepast opmaandag, 14 april 2014 20:47

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.