Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Kom van je chocoladeverslaving af door te wandelen

Uit een onderzoek van de University of Exeter is gebleken dat mensen die een kwartiertje wandelen of op een andere manier bewegen minder chocolade eten. 78 Mensen hebben meegedaan aan het onderzoek.

De proefpersonen die eerst gingen bewegen voordag ze aan de chocolade begonnen aten gemiddeld 15 gram. De niet bewegers aten gemiddeld 28 gram.

Dat bewegen de chocolade-inname verminderd is mooi meegenomen. Maar het kan ook voor andere tussendoortjes werken. Ik neem zelf graag een reep chocolade mee als ik ga wandelen, maar heb dan ook niet aan de proef meegedaan ;-)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.