Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Terra Cacao van Barry Callebaut wint FiE Excellence Award 2011

PARIJS - Barry Callebaut heeft de FiE Excellence Award 2011 gewonnen met Terra Cacao. Dat is een chocolade die via een natuurlijk, gecontroleerd fermentatieproces is verkregen.

De jury roemde de rijke smaak en kwaliteit van de chocolade en vond dat Barry Callebaut de hinderlijke bijsmaken van chocola goed had weten te voorkomen, meldt EVMI. De nieuwe techniek verandert mogelijk de manier waarop een dergelijk geliefd product wordt verkregen, aldus de jury. Barry Callebaut won behalve de overall prijs, ook de Excellence Award in de categorie Confectionery.

In de categorie Bakery won Muntons met Maltichoc, een clean label cacaopoeder- en chocoladevervanger in bakproducten, als goedkoper alternatief voor chocolade. Dit jaar deed een record van 80 inzendingen mee aan de wedstrijden.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.