Rood fruit coupe met witte chocoladeroom

Dit is een nagerecht voor 4 personen

Snij de aardbeien in stukjes van vier.
Schep de aardbeien, bramen en frambozen voorzichtig door elkaar.
Breek boven een steelpan 100 gram chocolade in stukjes en hang deze pan in een pan met kokend water zodat de chocolade al roerend kan smelten.
Klop in een andere kom de slagroom bijna stijf en spatel de gesmolten chocolade er voorzichtig doorheen.
Schaaf van de rest van de chocolade met een dunschiller voorzichtig krullen.
Verdeel de yoghurt over vier coupes en leg het fruit erop.
Schep de chocoladeroom erover heen en garneer de rood fruit coupe met witte chocoladeroom met de chocoladekrullen.


Ingrediënten

  • 250 gram aardbeien
  • 125 gram bramen
  • 250 gram frambozen
  • 150 gram witte chocolade
  • 125 milliliter slagroom
  • 0,5 liter roomyoghurt aardbei