Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Boeken (22)

Het grote en kleine nutella kookboek

Chocolade?

Nutella!

 

-- Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Nutella is een begrip op onze ontbijttafel, maar deze Nutellabijbel maakt duidelijk dat er nog zoveel meer mogelijk is met dit bekende broodbeleg dan het enkel op je witte boterham te smeren. Van Nutella-cakejes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan bod!
Lees meer...

chocolade - de grote passie

Chris en James Tanner, twee succesvolle Britse koks, eigenaars van twee restaurants in Plymouth en bekend van de televisie ('Saturday kitchen', 'This morning'), maakten dit chocolade kookboek met heerlijke recepten voor o.m. warme desserts, roomijs en koude desserts, taarten, petit fours en voor sauzen en drankjes.

Lees meer...

500 chocoladegerechten

Een boek vol verrukkelijke chocoladegerechten met 500 recepten die duidelijk beschreven en makkelijk te maken zijn. Dit boek geeft u alle informatie die u nodig hebt over technieken, keukengerei, ingrediënten en tips voor het opdienen.

Lees meer...
Abonneren op deze RSS feed