Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Chocolademousse met gemberroom

Breng de kersen met het siroop aan de kook.

Roer het aardappelzetmeel los met 1 eetlepel water en roer het door het kersenvocht totdat de siroop bindt.

Kook de siroop ongeveer één minuut door en haal het van het vuur.

Klop de slagroom met het gembersiroop.

Snij de chocolademousse met een scherp mesje los van de verpakking en plaats deze elk op een bordje. Schep de kersen ernaast en garneer met gemberroom.

Aanvullende informatie

  • Soort gerecht: Nagerecht
  • Aantal personen: 4 personen
  • Voorbereidingstijd: -
  • Totale tijd: -
  • Ingredienten: chocolade mousse: 4 bakjes van 90 gram
    slagroom: 125 milliliter
    gember siroop: 2 eetlepels
    aardappel zetmeel: 0,5 eetlepel
    kersen op siroop: 0,5 pot (van 680 ml)

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.