Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Chocolade museum wordt opgegeten

Onlangs is in Wit-Rusland een chocolademuseum geopend. Bezoekers komen er echter niet alleen heen om chocoladekunstwerken te bekijken:
De bezoekers eten de chocoladekunstwerken ook op! Ondanks waarschuwingen van het museum blijven bezoekers de kunstwerken proeven. Uit onder andere chocoladeschilderijen, chocoladewapens en chocoladesieraden zijn hapjes genomen. Kunstenaar Nicolai Popov is bang dat hij straks geen kunstwerken meer heeft.
Volgens woordvoerder Lyubov Ivanova is de kern van het probleem dat bezoekers niet geloven dat de kunstwerken uit echte chocolade bestaan.
Om dit te testen, nemen ze een hapje. Vooral de chocolade-eiffeltoren is favoriet onder de nieuwsgierige bezoekers.
Laatst aangepast opdonderdag, 19 maart 2015 10:37

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.