Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Chocolade meringue taart

Recept voor een heerlijke chocolade meringue taart
Splits 4 eieren en klop de eiwitten stijf, voeg langzaam de oploskoffie en 75 gram suiker toe. Doe de overgebleven eieren en eigelen in een kom, tezamen met de bloem, boter, melk, cacao en resterende suiker en klop dit geduremde 5 minuten. Smelt de chocolade (houd wat achter voor garnering) en roer deze door het beslag. Verdeel dit beslag over twee ingevette bakvormen en verdeel de meringue erover. Bak de taarten 40 minuten op 180 graden en laat ze afkoelen. Verdeel het grootste deel van de slagroom over een taart en zet de andere er bovenop. Decoreer met de overgebleven room en chocolade de taart.

Aanvullende informatie

  • Soort gerecht: Taart/Cake
  • Aantal personen: 6 personen
  • Voorbereidingstijd: -
  • Totale tijd: -
  • Ingredienten: boter: 100 gram
    bloem: 150 gram
    suiker: 150 gram
    cacao: 2 eetlepels
    oploskoffie: 1 eetlepel
    pure chocolade: 100 gram
    stijfgekloptee room: 0,25 liter eieren: 6

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.