Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Hoe gek kun je het verzinnen?

Ken je de Engelse uitdrukking "he’s as useful as a chocolate teapot"?
Dit heeft een team van specialisten bij Nestlé bezig gehouden hoe nutteloos een chocolade theepot is.
Zou de theepot veranderen in een dampende gesmolten plas van chocolade zodra er kokend water in gegoten wordt?
Na een planning van zes weken, verschillende vergelijkingen en een aantal mislukte prototypes is het meester-chocolatier John Costello en zijn team gelukt het perfecte prototype te maken.
Ze vroegen een ploeg van The One Show op BBC om kokend water en een paar theezakjes in de theepot te doen en dan te filmen wat er zou gebeuren. Het goede nieuws is dat het niet meteen smelt. Thee, gebrouwen volgens de regels van de kunst, moet twee minuten kunnen trekken in kokend water en dat lukte. “We dachten dat we chocolade thee zouden krijgen, maar dat was niet het geval,” vertelde Costello.
“De chocolade aan de binnenkant van de theepot smelt maar verspreidt zich niet doorheen de vloeistof. Zo krijg je maar een klein beetje residu op het water. In een moment van grote euforie werd de thee in een kopje gegoten en geproefd. “Het smaakte naar thee, met een vleugje chocolade,” besloot Costello.

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.