Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Chocoladebeurs in Amsterdam

chocoa chocoa
Chocoa, het jaarlijks terugkerende evenement in Amsterdam, vindt dit jaar plaats van 6 t/m 9 maart in de Beurs van Berlage.
Het evenement bestaat uit een beurs (op 5 en 6 maart) met exposanten en sprekers van vijf continenten, en een congres op 6 maart. Het aanbod van cacao en dus van chocolade staat in de toekomst onder druk. Tijdens het congres bespreken professionals uit de cacao-industrie en de handel de kansen en bedreigingen van de wereldwijde ontwikkelingen op het gebied van duurzame cacao.
Er komen cacaobonen uit bekende landen als Ivoorkust (de grootste cacaoproducent ter wereld), Ecuador (de grootste producent van fine flavour cacao) en onbekende cacao producerende landen als India en Tanzania.
Gratis proeverijen Tijdens het festival op vrijdag, zaterdag en zondag, kunnen bezoekers op ruim 50 stands chocolade en aanverwante producten proeven. Meer dan 30 gratis proeverijen leren het publiek over chocolade proeven, maar ook in combinatie met wijn, speciaalbieren en andere producten.
Verschillende restaurants in Amsterdam haken in op het evenement door in deze periode bijvoorbeeld een Chocolate Afternoon Tea op de kaart te zetten.
Laatst aangepast opwoensdag, 18 februari 2015 15:50

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.