Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Monchou paastaart

Bodem
Smelt de boter in een pannetje. Verkruimel de volkoren biscuit en roer deze samen met de cacaopoeder er door verdeel het mengsel egaal over de bodem van de springvorm en laat het in de koelkast opstijven.
Vulling
Klop de slagroom en zet deze apart.
Klop vervolgens de monchou met de advocaat en de basterdsuiker tot een soepele massa.
Week de blaadjes gelatine enkele minuten in koud water en knijp ze uit. Los ze dan op in drie eetlepels heet water.
Roer de gelatine door het monchou mengsel en spatel als laatste de slagroom erdoor. Verdeel het mengsel over de taartbodem en laat de taart minimaal 3 uur in de koelkast opstijven.
Verwijder voor het serveren de rand van de springvorm en garneer de taart met paaseitjes.

Aanvullende informatie

  • Soort gerecht: Taart/Cake
  • Aantal personen: 4 personen
  • Voorbereidingstijd: -
  • Totale tijd: -
  • Ingredienten: monchou: 200 gram (verse roomkaas)
    gelatine: 4 blaadjes
    volkoren biscuit: 100 gram
    cacao poeder: 2 theelepels
    boter: 80 gram
    slagroom: 0,25 liter
    advocaat: 7 eetlepels
    basterdsuiker: 50 gram
    paaseitjes: een aantal voor de garnering

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.