Deprecated: Non-static method JSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/templates/gk_magazine/lib/framework/helper.layout.php on line 156 Deprecated: Non-static method JApplication::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /mnt/web312/e1/58/51965558/htdocs/choco/new/includes/application.php on line 536

Paaseieren

Boen de citroen en rasp de citroenschil.
Roer vervolgens de boter, suiker en vanillesuiker tot een schuimig geheel.
Voeg dan de eieren en geraspte citroenschil toe en roer het goed door.
Meng als laatste de maizena, de bakpoeder en de melk erdoor.
Leg het deeg op een met bakpapier belegd bakblik.
Bak het geheel (15 tot 20 minuten) in de oven op 200 graden en laat afkoelen.

Knip uit papier 2 paasei sjablonen van verschillend formaat.
Leg de sjablonen op de koek en snij er 2/3 grote en 1/3 kleine eieren uit.
Smelt de chocolade au-bain-marie.
Smeer de helft van de eieren met witte chocolade in en de andere helft met melk bruine chocolade.
Versier tenslotte de eiren met stippen en strepen van pure chocolade.

Aanvullende informatie

  • Soort gerecht: Taart/Cake
  • Aantal personen: nvt
  • Voorbereidingstijd: -
  • Totale tijd: -
  • Ingredienten: boter: 250 gram
    suiker: 150 gram
    vanille suiker: 1 zakje
    eieren: 4
    citroen: 1
    meel: 250 gram
    maizena: 50 gram
    bakpoeder: 2 theelepels
    melk: 6 eetlepels
    melk chocolade: 150 gram
    witte chocolade: 150 gram
    pure chocolade: 50 gram

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.