Print deze pagina

Ananas timbaaltje met chocolade

Ananas timbaaltje met chocolade
Schil de ananas en snij het harde middenstuk weg. Snij de ananas in piepkleine stukjes en meng ze met suiker en calvados.
Verdeel het mengsel over vier kleine vormpjes (bijvoorbeeld kleine kopjes). Duw het zo stevig aan dat je het later als samenhangend timbaaltje op een bord kunt plaatsen. Zet de vormjes vervolgens in de koelkast.
Breek de chocolade in stukjes en smelt deze au bain marie.
Roer de eierdooiers en de kwark erdoor.
Maak met twee eetlepels eieren van deze massa.
Leg op ieder bord een timbaal en een chocolade ei en garneer met wat munt.

Aanvullende informatie

  • Soort gerecht: Taart/Cake
  • Aantal personen: 4 personen
  • Voorbereidingstijd: -
  • Totale tijd: -
  • Ingredienten: versie ananas: 0,5
    rietsuiker: 1 eetlepel
    calvados: 1 eetlepel
    pure chocolade: 100 gram
    eierdooiers: 2
    magere kwark: 250 gram
    munt: 1-2 takjes
www.chocoladeverslaving.nl