Menu

Rood fruit coupe

  • Snij de aardbeien in stukjes van vier.
  • Schep de aardbeien, bramen en frambozen voorzichtig door elkaar.
  • Breek boven een steelpan 100 gram chocolade in stukjes en hang deze pan in een pan met kokend water zodat de chocolade al roerend kan smelten.
  • Klop in een andere kom de slagroom bijna stijf en spatel de gesmolten chocolade er voorzichtig doorheen.
  • Schaaf van de rest van de chocolade met een dunschiller voorzichtig krullen.
  • Verdeel de yoghurt over vier coupes en leg het fruit erop.
  • Schep de chocoladeroom erover heen en garneer de rood fruit coupe met witte chocoladeroom met de chocoladekrullen.

Ingrediënten voor 4 personen

  • 250 gram aardbeien
  • 125 gram bramen
  • 250 gram frambozen
  • 150 gram witte chocolade
  • 125 milliliter slagroom
  • 0,5 liter roomyoghurt aardbei