Menu

Chocolade caramel taart

  • Doe de boter, suiker, het meel en de eidooier bij elkaar en kneed dit tot deeg.
  • Rol het uit en leg het in een ingevette taartvorm.
  • Bak de taart 15 minuten blind op 180 graden; neem de steunvulling eruit en bak nog eens 15 minuten.
  • Laat de taart afkoelen.
  • Haal het etiket van het blikje melk, zet het in een pan kokend water en laat het 4 uur koken; tegen die tijd is de inhoud caramel geworden.
  • Giet deze in de taart.
  • Smelt de chocolade met de room en giet dit op de caramel.
  • Laat de chocolade caramel taart afkoelen alvorens deze te serveren.

Ingrediënten

  • 175 gram zelfrijzend bakmeel
  • 100 gram boter
  • 150 gram chocolade
  • 4 eetlepels suiker
  • 2 eetlepels room
  • 1 blikje gecondenseerde gezoete melk
  • 1 ei