Menu

Help Eva en Malou hun droom te verwezenlijken

Eva Kuin en Malou Dronkers maken sinds 3,5 jaar ambachtelijke chocoladeproducten onder de naam Wild Child Cacao. Naast de fabriek is er sinds vorig jaar ook een cacao-café geopend. De zaken lopen goed, zo goed dat er een crowdfunding nodig is om de gestegen vraag ook in productiecapaciteit bij te houden. En daarbij kunnen jullie helpen!

Om aan de groeiende vraag te kunnen voldoen is het nodig om de productie op te schalen: daarvoor is een crowdfundingcampagne via CrowdAboutNow gestart. Samen met 35 betrokken investeerders is al ruim 33.000 euro opgehaald, het uiteindelijke doel is om een bedrag van 50.000 euro op te halen.

Na drie jaar hard werken hebben onze machines hun maximale capaciteit bereikt. Ons fabriekje draait overuren en we kunnen de vraag niet meer aan want onze huidige productiemethode is prachtig maar totaal niet efficient

Malou Dronkers
Met de nieuwe professionele machines willen de ondernemers meer mensen laten kennis maken met ambachtelijke en pure cacao producten. Je kunt meedoen met de campagne door een bedrag te investeren of door mee te doen in de voorverkoop. Met 50.000 euro kunnen de ondernemers hun complete productielijn opschalen.

Wild Child Cacao begon als passie, maar we worden nu echt volwassen als bedrijf. We hopen de komende jaren nog veel meer mensen mee te nemen in ons cacao-avontuur. Aan het einde van dit jaar willen we onze nieuwe chocolademakerij openen voor publiek. Nog steeds super-ambachtelijk maar veel duurzamer en professioneler. Het is een spannende tijd, 75 procent is al binnengehaald en we zijn keihard campagne aan het voeren om het laatste restje binnen te halen

Eva Kuin