Menu

Een griezelig lekkere aardbei

Dit is een spookachtig lekkere traktatie!

  • Was de aardbeien voorzichtig (je kunt het steeltje eraan laten zitten).
  • Breek de witte chocolade in stukjes en doe deze in het pannetje.
  • Verwarm de chocolade op laag vuur een blijf roeren terwijl de chocolade langzaam smelt.
  • Haal de pan van het vuur, pak de aardbeien bij het kroontje vast en dip ze in de gesmolten chocolade.
  • Leg de spookjes op een bord en vorm eventueel met een prikkertje een mooie staart.
Als de chocoladespookjes hard zijn geworden, is het tijd om ze een gezicht te geven.
  • Breek de donkere chocolade in stukjes en doe deze in het pannetje.
  • Verwarm de chocolade op laag vuur een blijf roeren terwijl de chocolade langzaam smelt.
  • Haal de pan van het vuur.
  • Geef de spookjes een gezicht met de donkere chocolade (ik gebruik zelf een grote prikker om het aan te brengen).

Ingrediënten

  • witte chocolade
  • donkere chocolade
  • aardbeien