Chocolade muffins met kokos

- Verwarm de oven voor op 200 graden en stop 6 muffin-papiertjes in een muffinvorm.
- Meng alle droge ingrediënten (bloem, bakpoeder, bakzout, chocolade, suiker, kokos) door elkaar.
- Stop alle natte ingrediënten bij elkaar in een kom of keukenmachine en klop deze tot een luchtig mengsel.
- Meng de droge door de natte ingrediënten, zo kort mogelijk, tot alles gemengd is.
- Schep vervolgens het mengsel in de vormpjes.
- Bak 20 minuten in de oven, of tot een cocktailprikker of caketester er schoon uit komt.
- Voila: de chocolade muffins met kokos zijn klaar!
Ingrediënten voor 6 personen
- 125 gram bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 45 mililiter (rijst) olie
- 125 mililiter Griekse yoghurt
- 50 gram pure chocolade (in stukjes)
- 4 eetlepels fijn geraspte kokos
- 80 gram suiker
- 1 theelepel bakpoeder
- snufje vanille extract
- snufje bakzout
- 1 ei